Рейтинг темы:
  • 0 Голос(ов) - 0 в среднем
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Обновление оф прошивки АКПП и мотора
#21

скоріше за все тому що коли розробляли 200-ку, це ще був один концерн DaimlerChrysler. Адже розпались вони як раз в 2014 році. Відповідно багато що в 200-кі від Мерседеса. Що в принципі замітно навіть в повадках авто та в тому як воно їде. Можу порівнювати бо колись був власником Мерседеса w211 )
Стосовно інших міст, думаю всюди таке роблять. Це була сервісна (гарантійна) кампанія W89.
Ответ
#22

(15-02-2023, 14:35)Tutankanara Написал:  скоріше за все тому що коли розробляли 200-ку, це ще був один концерн DaimlerChrysler. Адже розпались вони як раз в 2014 році. Відповідно багато що в 200-кі від Мерседеса. Що в принципі замітно навіть в повадках авто та в тому як воно їде. Можу порівнювати бо колись був власником Мерседеса w211 )
Стосовно інших міст, думаю всюди таке роблять. Це була сервісна (гарантійна) кампанія W89.

Цікаво! А в Німеччині також можна до Мерсереса звернутися? Бо стоїть мій американський Крайслер 200, офіціали з FCA не хотять прошивати АКПП.:-(
Ответ
#23

Подзвоніть офіціалам, запитайте. Адже це офіційна сервісна кампанія. Думаю вона розповсюджена по всьому світу.
Ответ
#24

Коротше. Сьогодні був на перепрошивці.
Виявляється за адресою Столичне шоссе 90 є офіційний сервіс Крайслер/Додж/Джип. Але це корпорація УкрАвто.
Перепрошили все безкоштовно. Зайняло приблизно годину.
По результату:
Передачі перемикаються більш плавно, без поштовхів а головне - швидше. Набагато швидше.
Не знаю як буде після адаптації, але поки - зовсім інше авто. По мотору особливих змін не замітив, не знаю що там шили в мозгах мотору, але їх теж перепрошивали.

   
Ответ
#25

Корочше, покатався трохи, коробка адаптувалась. Сказати що перемикає ідеально - ні. Все одно на холодну є тички між 1-2-3 передачами. Але вони стали меншими і проявляються не так часто. Якщо розганятись динамічно - взагалі немає. Також швидше стали перемикатись передачі. Без тичків скидає на понижені передачі. Так як це безкоштовно - однозначно варто їхати прошивати. Віддавати десь за це 100$ - не варто.
Ответ
#26

Дякую за інформацію. Але буду робити вірівнювання самостійно, бо в Німеччині з цим важко. Або не роблять взагалі (вдмовляються), або називають ціну 1000-1500 євро!!!!! Жесть!
Ответ
#27

(21-02-2023, 12:22)Tutankanara Написал:  Подзвоніть офіціалам, запитайте. Адже це офіційна сервісна кампанія. Думаю вона розповсюджена по всьому світу.

Дякую!
Ответ
#28

   
   
   
Ответ




Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(ей)