Дописів: 16
Тем: 1
Приєднався: Feb 2021
Репутація:
0
Chrysler: (2015) 200S
Двигатель: 2.4L I4 MultiAir, 9-ст 948TE
Цвет: (PRY) Redline Red Tricoat Pearl
Привіт.
Така сама біда. Але у мене ЕС-ка. Замінив датчик температури на термостаті - не допомогло.
Датчик зовнішньої температури показує все чітко, як і у тебе. Передивився схожі відео на Ютюб.
Більш за все схоже на модуль керування вентилятором.. Але чомусь в Україні він кругом описаний , як блок керуванням АКПП ???
А на сайтах ду в кінці -РУ-, опис іде саме, як модуль керування вентилятором...
Дописів: 27
Тем: 7
Приєднався: Dec 2020
Репутація:
0
Chrysler: (2015) 200 Limited
Двигатель: -
Цвет: (PX8) Black
Привет, в субботу ездил на СТО. Проехались с мастером, что бы проблема проявилась, опять индикатор температуры дошел до 4 черточки и дальше загорелась проблема.
По итогу, жалюзи работают правильно, потрогал температуру шланг от термостата и к термостат у, они не нагрелись. Говорит высокая вероятность, что проблема в термостат, как решение поменять его.
Репутація:
0
Спасибо) Как ведёт себя машина после этого? Ошибка не появлялась больше?
Дописів: 16
Тем: 1
Приєднався: Feb 2021
Репутація:
0
Chrysler: (2015) 200S
Двигатель: 2.4L I4 MultiAir, 9-ст 948TE
Цвет: (PRY) Redline Red Tricoat Pearl
Мої вітання.
Після другої спроби (коли прогрів до 104 градусів), стала поводитись набагато краще але...
АКПП стала набагато слухнянішою і м'якшою. З приводу температури; по місту прелєсть.
В режимі 73-86, но по трасі (особливо якщо різко натиснути на вонючку) і так пекти більше 140 км/год вент вмикається на макс/оберти і висвічує - перегрів. З моїх розкладів виходить, що все ж таки термостат десь підклинює і датчик температури видає невірні показники.
Вирішив поїздити так як є , а далі подивимось. На PROM.ua Знайшов термостат в зібраному стані (з корпусом і датчиком температури) за 1900 грн.
Пізніше придбаю і заміню.
Репутація:
0
Привет, я тоже после наблюдений решил менять термостат, уже заказал Four Seasons, за 1865 грн. Про результат напишу.