Рейтинг темы:
  • 0 Голос(ов) - 0 в среднем
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Заміна штатних ксенонових ламп OSRAM/Philips з цоколем D3S на LED-лампи BULLVISION
#1
Свет 

❗❗❗Увага, даний варіант підходить лише для модернізації світла фар із штатним заводським ксеноном HID. Не підходить для моделей фар із галогеновими лампами.

Не покидали мене думки стосовно покращення світла штатного ксенону, який встановлено у моєму авто із заводу. Як альтернативу для покращення заводського світла з мінімальними витратами, я розглядав варіант по заміні лише ксенонових ламп на ЛЕДи, при цьому блоки розпалювання і все інше щоб лишилося "по заводу" без будь-яких втручань.
І, зрештою, прийшов до рішення спробувати замінити штатні ксенонові лампи на LED. Наштовхнуло мене ось це відео з порівняннями. Доволі не погані результати тестів, як на мене:
https://youtu.be/jn9Fhjx3Zyk

В результаті, я собі замовив на AliExpress ЛЕД-лампи. Вибір там дуже великий, зупинився на ось такому варіанті з цоколем D3S та потужністю 35 Вт (штатні ксенонові лампи та блоки розпалювань також D3S по 35 Вт). Купував тут:
a.aliexpress.com/_EHDcUaT

                                       

Обійшлись вони мені в 23$. Ці чудо-лампи встановлюються замість штатних ксенонових лам D3S пін-ту-пін, жодних додаткових блоків/обманок не потрібно. Тобто, вони живляться через штатні (заводські) блоки розпалювання.

На фото права фара (пасажирська) вже із встановленою ЛЕД лампою, водійська - заводська лампа D3S OSRAM.
                       

Ну і власне, сам тест-драйв)) Обидві фари вже із встановленими новими ЛЕД-лампами
               

Нажаль фото "ДО" не зробив, бо дуже вже поспішав встановити нові лампи))) але можу запевнити, що світло дійсно стало набагато краще! Однозначно рекомендую! 👍😉

P.S. До речі, кому цікаво - по блоках жодної помилки👍
Більш детально фото/відео у спільноті клубу за посиланням:
https://t.me/Chrysler200UA/356806?single
Ответ




Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(ей)