У цьому повідомленні я опишу процес переробки задніх сайлентів переднього ричага.
Відразу зазначу, що на нашому ринку пропонується Moog , як правило, китайського походження.
І його ціна близько 1000грн.
Серед відгуків переважають негативні. ( схоже, його ресурсність, заставляє бажати кращого ).
У якості альтернативи використовується аналогічний сайлент з хонди акорд, або його аналог у середньонепоганому заміннику.
Ціна хондовського 400-500грн.
Змінник близько 350грн.
Доопрацювання потребує висота сайлента і зміна болтового отвора під крайслерівський розмір.
Ціна питання переробки 300 грн за два.
Ресурсність помітно вища.
Далі фото з процесу переробки та готового виробу.
Також, можу запропонувати підготовку цих сайлентів, а через деякий час і роботу під ключ по їх заміні.
0674042564 Олег
Відразу зазначу, що на нашому ринку пропонується Moog , як правило, китайського походження.
І його ціна близько 1000грн.
Серед відгуків переважають негативні. ( схоже, його ресурсність, заставляє бажати кращого ).
У якості альтернативи використовується аналогічний сайлент з хонди акорд, або його аналог у середньонепоганому заміннику.
Ціна хондовського 400-500грн.
Змінник близько 350грн.
Доопрацювання потребує висота сайлента і зміна болтового отвора під крайслерівський розмір.
Ціна питання переробки 300 грн за два.
Ресурсність помітно вища.
Далі фото з процесу переробки та готового виробу.
Також, можу запропонувати підготовку цих сайлентів, а через деякий час і роботу під ключ по їх заміні.
0674042564 Олег