(25-08-2022, 18:53)scelet89 Написав:(24-08-2022, 16:04)Kors Написав: Усім привіт. Маю Chrysler 200s 3.6Л. 2016 року, як і у більшості від машини маю 1-н ключ. Купив такий самий ключ, тай стало питання, як його прив’язати до авто? Спочатку були спроби прив‘язати за допомогою witech micropod 2, але з’ясувалося що для прив‘язки потрібно вихід в онлайн, оскільки в мене witech micropod 2 Китайский клон, це зробити не вдалося. Маю ще Alfa obd та ThinkDiag mini. Питання як можливо самостійно це зробити? Буду вдячний за адекватну відповідь.
А какой именно ключ покупали?
Новий ключ на фото, по чистоті, та компонентно він ідентичний з оригіналом.
(26-08-2022, 13:42)Kors Написав:Ось на фото видно зверху новий ключ з низу оригінал(25-08-2022, 18:53)scelet89 Написав:(24-08-2022, 16:04)Kors Написав: Усім привіт. Маю Chrysler 200s 3.6Л. 2016 року, як і у більшості від машини маю 1-н ключ. Купив такий самий ключ, тай стало питання, як його прив’язати до авто? Спочатку були спроби прив‘язати за допомогою witech micropod 2, але з’ясувалося що для прив‘язки потрібно вихід в онлайн, оскільки в мене witech micropod 2 Китайский клон, це зробити не вдалося. Маю ще Alfa obd та ThinkDiag mini. Питання як можливо самостійно це зробити? Буду вдячний за адекватну відповідь.
(26-08-2022, 13:42)Kors Написав:Оригінал(25-08-2022, 18:53)scelet89 Написав:(24-08-2022, 16:04)Kors Написав: Усім привіт. Маю Chrysler 200s 3.6Л. 2016 року, як і у більшості від машини маю 1-н ключ. Купив такий самий ключ, тай стало питання, як його прив’язати до авто? Спочатку були спроби прив‘язати за допомогою witech micropod 2, але з’ясувалося що для прив‘язки потрібно вихід в онлайн, оскільки в мене witech micropod 2 Китайский клон, це зробити не вдалося. Маю ще Alfa obd та ThinkDiag mini. Питання як можливо самостійно це зробити? Буду вдячний за адекватну відповідь.
(26-08-2022, 13:42)Kors Написав:Ось на фото видно зверху новий ключ з низу оригінал(25-08-2022, 18:53)scelet89 Написав:(24-08-2022, 16:04)Kors Написав: Усім привіт. Маю Chrysler 200s 3.6Л. 2016 року, як і у більшості від машини маю 1-н ключ. Купив такий самий ключ, тай стало питання, як його прив’язати до авто? Спочатку були спроби прив‘язати за допомогою witech micropod 2, але з’ясувалося що для прив‘язки потрібно вихід в онлайн, оскільки в мене witech micropod 2 Китайский клон, це зробити не вдалося. Маю ще Alfa obd та ThinkDiag mini. Питання як можливо самостійно це зробити? Буду вдячний за адекватну відповідь.
Новий ключ
Знайшов в мережі таке відео нічого не зрозуміло, але дуже цікаво. https://youtu.be/Z1wkIiHhOpg
Хочу дізнатися хочаб яким програматором це реально зробити, я так розумію самий легший варіант, це тупо зробити дамп зі свого оригінального ключа, та вшити його в новий. Залишилось тільки саме головне дізнатися який програматор може злити дамп з F7953MC2800
Я розумію звісно, що зараз люди на цьому рубають бабло. Тай наврядче хтось захоче щось тут підсказувати, але може тут є людина яка теж цікавиться цім питанням та має бажання сама в цьому розібратися.