Chrysler 200 Ukraine Community
AlfaOBD быстрое обучение - Версія для друку.

+- Chrysler 200 Ukraine Community (https://chrysler200.com.ua/forum)
+-- Форум: Гараж (https://chrysler200.com.ua/forum/forum-garaj)
+--- Форум: Коробка передач (https://chrysler200.com.ua/forum/forum-korobka-peredach)
+--- Тема: AlfaOBD быстрое обучение (/thread-alfaobd-bistroe-obuchenie)

Сторінки: 1 2

AlfaOBD быстрое обучение - shpyntenja - 02-10-2020

Хто проводив дану процедуру в розділі коробка передач і які відгуки?

RE: AlfaOBD быстрое обучение - Fredik - 02-10-2020

я делал, ощущения не однозначные, делал сброс адаптаций ощущения теже...

RE: AlfaOBD быстрое обучение - shpyntenja - 02-10-2020

мене просто збиває з толку етап де сказано поставте кнопку в положення офф, і на заведеному двигуні продовжуємо далі. шось не сходняк

RE: AlfaOBD быстрое обучение - shpyntenja - 07-10-2020

Вчора зробив скидання і швидке навчання коробки.
В мене була сильна відбрація і стук припереході на D і R + коробка сильно дьоргана була до 4 передачі особливо в корках коли переходила з 3 на 1.
Після данної операції вібрації значно зменшилась, ривки пропали, переходи плавні.
З мінусів стала довше переключатись між D i R.
Загалом позитивно. З затрат синій перехідник. 200грн

RE: AlfaOBD быстрое обучение - Fredik - 07-10-2020

(07-10-2020, 10:58)shpyntenja@gmail.com Написав:  Вчора зробив скидання і швидке навчання коробки.
В мене була сильна відбрація і стук припереході на D і R + коробка сильно дьоргана була до 4 передачі особливо в корках коли переходила з 3 на 1.
Після данної операції вібрації значно зменшилась, ривки пропали, переходи плавні.

так для этой процедуры переходник не нада

RE: AlfaOBD быстрое обучение - shpyntenja - 07-10-2020

(07-10-2020, 13:15)Fredik Написав:  
(07-10-2020, 10:58)shpyntenja@gmail.com Написав:  Вчора зробив скидання і швидке навчання коробки.

так для этой процедуры переходник не нада

Сорян. Тут ти прав.тоді затрат нема)))

RE: AlfaOBD быстрое обучение - Mr.Alex - 10-11-2020

(02-10-2020, 21:19)Fredik Написав:  я делал, ощущения не однозначные, делал сброс адаптаций  ощущения теже...

Аналогично, никаких изменений нет.

RE: AlfaOBD быстрое обучение - Human - 14-01-2021

У цій процедурі є один важливий момент, температура трансмісійного мастила повинна бути не нижче 60-ти градусів за цельсієм.
А після того як виконали умову по розгону до увімкнення певної передачі, виконуємо подальші інструкції.
Не знаю, чи альфа це прописує.

RE: AlfaOBD быстрое обучение - Fredik - 15-01-2021

(14-01-2021, 19:52)Human Написав:  У цій процедурі є один важливий момент, температура трансмісійного мастила повинна бути не нижче 60-ти градусів за цельсієм.
А після того як виконали умову по розгону до увімкнення певної передачі, виконуємо подальші інструкції.

да пишет об этом

RE: AlfaOBD быстрое обучение - Mr.Alex - 16-01-2021

(14-01-2021, 19:52)Human Написав:  У цій процедурі є один важливий момент, температура трансмісійного мастила повинна бути не нижче 60-ти градусів за цельсієм.

Альфа делает, делал